header banner
Default

Dit zijn de beste VW-modellen ooit


Table of Contents

  18 oktober 2023 om 21:40 Partnercontent

  Volkswagen is een van de grootste autofabrikanten ter wereld. De Volkswagen Groep verkoopt ook voertuigen onder de merken Audi, Seat, Škoda, Bentley, Porsche en Lamborghini. Volgens onderzoek blijft Volkswagen weliswaar twijfelachtig, maar blijft het een van de meest betrouwbare Duitse autofabrikanten. Lage betrouwbaarheidscijfers worden vooral veroorzaakt door de problematische Touareg-, Atlas- en Passat-modellen, maar Volkswagen heeft ook een aantal geweldige en duurzame auto’s. Laten we eens kijken wat ze zijn!

  T-Roc 
  De T-Roc werd in 2017 geïntroduceerd en heeft al een reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare SUV’s op de markt – WhatCar? gaf dit model een betrouwbaarheidsscore van 96%. De T-Roc heeft sinds de lancering vijf terugroepacties ontvangen, waarbij defecte gordeloprolmechanismen, losse rempedaalplaten en motorkappen, zwakke hoofdsteunen en verkeerde achterspoilerlijm werden gerepareerd. Bijna de helft van alle auto’s die op de weg rijden, heeft een ongeluk gehad. Volgens gegevens bevat echter slechts 21,67% van de geschiedenisrapporten van de VW T-Roc schadegegevens, wat betekent dat de kans kleiner is dat je een onveilige auto in slechte staat koopt. Alleen hierdoor al is het een goed idee om voor dit VW-model financial lease zzp af te sluiten. 

  Polo
  De VW Polo is een van de kleinste auto’s in het assortiment van de fabrikant, wat betekent dat er minder functies en geen zachte materialen zijn. Oudere Polo-modellen hadden vaak problemen met defecte airbags en voortijdig versleten remschijven. Volkswagen heeft ook terugroepacties voor airbags, veiligheidsgordels en remsystemen uitgevaardigd voor het nieuwste model, dus zorg ervoor dat deze problemen worden opgelost als je een gebruikte Polo koopt. Bij een gebruikte auto leasen is dit ook belangrijk. Dat gezegd hebbende, hebben nieuwere Polo’s weinig gerapporteerde problemen en zijn ze volgens de meeste berichten behoorlijk betrouwbaar.

  Up
  De Volkswagen Up behoort tot de kleinste personenautocategorie – segment A, wat de belangrijkste reden is dat deze auto de meest betrouwbare Volkswagen is. Hij kreeg een betrouwbaarheidsbeoordeling van 94,8% van WhatCar?, waarmee hij tot de meest betrouwbare goedkope auto’s behoort. Sommige eigenaren van modellen van vóór 2016 hebben geklaagd over waterlekkage in de cabine en softwareproblemen, maar deze problemen komen niet vaak voor bij nieuwere modellen. Als de Polo te groot voor je is, is de VW Up iets voor jou. Hij is slechts 3,5 meter lang en weegt weinig. Over het geheel genomen is dit een competitieve stadsforens, die met minimale kosten door moet kunnen gaan.

  Golf
  De Volkswagen Golf is de derde best verkochte auto ter wereld, omdat hij een perfecte balans biedt tussen stijl, functionaliteit en betrouwbaarheid. De Golf van de achtste generatie was gevoelig voor een aantal softwareproblemen, zoals een defecte bordherkenning en een defecte radio, maar VW heeft een terugroepactie uitgevaardigd om deze problemen op te lossen. De Volkswagen Golf is altijd een auto geweest voor alles: reizen met vrienden, woon-werkverkeer etc. Daarom beschouwen veel mensen de Golf als een veilige keuze. De huidige achtste generatie werd in 2019 gelanceerd en introduceerde nieuwe VW-designtrends met meer logo’s en een luchtig interieur. Het is tevens de eerste Volkswagen Golf die niet als tweedeurs hatchback verkrijgbaar is.

  Sources


  Article information

  Author: Carrie Jones

  Last Updated: 1699219442

  Views: 1118

  Rating: 4.1 / 5 (88 voted)

  Reviews: 94% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Carrie Jones

  Birthday: 1923-12-15

  Address: 068 Lopez Springs, New Kathleenburgh, NH 71370

  Phone: +4044085124922717

  Job: Interior Designer

  Hobby: Cycling, Soccer, Painting, Lock Picking, Magic Tricks, Cross-Stitching, Gardening

  Introduction: My name is Carrie Jones, I am a artistic, treasured, candid, esteemed, unreserved, lively, strong-willed person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.